Short Profile

Assalamualaikum~

 

I’m a big fans of Anime & Manga. But I’m not dedicated all my whole life into that things. I still do normal activities instead of fangirling, and spend my whole time onto those things. I still love my social life. I Just Love Japanese Cultural including Manga and Anime.

So here I am, Renita. Mostly people called me Re. But you’re allowed to call me Rere, and unin LOL :icongrin-plz:

I love drawing, painting, crafting, watching movies, etc. I have a lot hobbies teheee ~

Easy to get depressed cause losing pencil and eraser. I just wondering wether the pencil and the eraser flee from me?

LOL i forgot something. i was born in 1996, guess who old am i? I’m a college student. And, nice to meet you😀

feel free to ask me anything

34 comments

  1. halo.. wah ternyata unnie-ku kk~
    sebelumnya , fai imnida , 13yo , 97line😀
    thanks ya udah baca FFku + mampir di blog Shiny Effects-ku bareng temenku..^^

  2. Akhirnyaaaaaaaa…………………………..
    Akhirnya ada juga yang suka YUI 😄
    aku juga suka loh, tapi aku sukanya yang Again dan Life
    suka Manga gak onnie??

    Oh ya,,
    Rifka desu
    13 y.o
    Solo, wong Jowo asli iki😄

    Aduh, sama-sama MVP ya, BANG ONEW ….

    Mian eon, coment nya panjang banget kayak kereta api XDDD

    doozo yoroshiku🙂

  3. @quinaegyo: iyaa… Aku jg suka yg Ntu Again & Life,suka permainan acousticnya
    Manga? Sukaaa xD tp skrng udah gak terlalu mendalami (?)
    Iya,MVP’s aku bru tau itu julukan fans Onew hehehe
    Arigatou Rika-chan^^

  4. annyeong Re onnie…
    aku kunjungan balik nih, maaf ya lama… jgn2 onnie udh lupa lg klo pernh mampir k blog aku… hehe
    itu loh onn yg isi nya gaje semua, kekeke

    blog nya bagus yaa… *iri bangeet T__T*
    sering2 mampir ya onn ke blog aku walaupun ga ada isi nya, komen apa aja boleh deh… hehee

    salam kenal,
    indah^^

  5. @Lovehee: kamu yg nulis SEOHYUN’S PROBLEM???
    Haaha dikit lp *plak*
    Salam kenal yaa Saeng😀

    Sebenernya ini blog gak karuan bgt, masih mau di beresin xD
    Tp, makasih ya ^^

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s